LLARSEN

LLARSEN OLIVER Steel Watch Camel Leather

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN er efter vor mening et af de flotteste mix af urskive og læderrem i OLIVER-SERIEN.
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN er efter vor mening et af de flotteste mix af urskive og læderrem i OLIVER-SERIEN. En fantastisk mørkegrøn urskive og en nyklassisk lysebrun urrem - sådan. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en stål meshrem eller en anden farve læderrem, så uret får flere udtryk.

Urglasset er safirglas og 39 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndleddet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er mørkegrøn med time- og minutviser i stål. Urværket er japansk quartz af mærket SEIKO model VJ20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i poleret stål med fine detaljer i tidsløst design, og dog et moderne udtryk ved at blande en moderne grøn urskive med en tidsløs urrem. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf green
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%