LLARSEN

LLARSEN OLIVER Rosegold Mesh

Dette ur fra LLARSEN har en utrolig fin rosegold meshrem, så bæreren af uret kommer til at ligne en mllion. Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet,
Specialpris 824,50 kr
Pris: 1.649,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN har en utrolig fin rosegold meshrem, så bæreren af uret kommer til at ligne en mllion. Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet,

Overvej at tilkøbe en læderstrap så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 39 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er hvid med time- og minutviser - klassisk hele vejen igennem.

Urværket er japansk quartz af producenten SEIKO model VJ20 som er et solidt kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone er i rosegold med fine detaljer i tidsløst design, og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeMesh rem
RemfarveRosaguld
Farve urkasseRosaguld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Zirconium
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 749,00 kr
20%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Silver Blue
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 799,00 kr
13%