LLARSEN

LLARSEN OLIVER Rosegold Camel Leather

LLARSEN OLIVER Rosegold Camel Leather er et flot herreur i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN er et fint mix af rosegold urkasse og camel/lysebrun læderrem.
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN er et fint mix af rosegold urkasse og camel/lysebrun læderrem. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en meshrem eller en anden farve læderrem så uret får flere udtryk.

Urglasset er safirglas og 39 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er hvid med time- og minutviser i rosegold. Urkasse og urkrone i rosegold med fine detaljer i tidsløst design, og dog et moderne udtryk ved at blande det klassiske urværk med en moderne urrem. Urværket er japansk quartz af mærket SEIKO model VJ20. ET fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseRosaguld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
JUISKO GLOBE
JIUSKO
Specialpris 499,00 kr
Pris: 699,00 kr
29%
Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle Mountain Rainier Chronograph RGA162 Rosegold White
Reef Tiger
Specialpris 1.139,50 kr
Pris: 2.279,00 kr
50%