LLARSEN

LLARSEN OLIVER Gold Forest Leather

LLARSEN OLIVER Gold Forest Leather har en utrolig fin matgrøn læderrem, så man får et behageligt og unikt ur på armen. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet, og overvej at tilkøbe en meshrem eller en anden farve så uret får flere udtryk.
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien OLIVER er LLARSEN´s klassiske urserie i tidsløst design som er uhyre populær i udlandet. Dette ur fra LLARSEN har en utrolig fin matgrøn læderrem, så man får et behageligt og unikt ur på armen. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet, og overvej at tilkøbe en meshrem eller en anden farve så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 39 mm i diameter, som er en fin størrelse på håndledet. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er mørkegrøn med time- og minutviser og sekundær urskive i ligeledes mørkegrøn med sekundviser. Urværket er japansk quartz af mærket SEIKO model VJ20. Urværket er et kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i guld med fine detaljer i tidsløst design, og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLæderrem
RemfarveGrøn
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM