LLARSEN

LLARSEN NOR Steel Blue Watch Ink Leather

LLARSEN NOR Steel Blue Watch Ink Leather er en del af LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs design der slår kopierne fra Asien i både kvalitet og æstetik. Dette ur fra LLARSEN er en nyfortolkning af det klassiske chron
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NOR er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs design der slår kopierne fra Asien i både kvalitet og æstetik. Dette ur fra LLARSEN er en nyfortolkning af det klassiske chronograf ur med en rigtig flot metalblå urskive og sort læderrem.

Urskiven har stålmærker for talmarkeringerne og time- og minutvisere samt 3 chronograf dualvisere. Læderremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en stål meshrem eller en anden farve læderrem, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 42 mm i diameter, som er en lidt større urkasse end i OLIVER seriens 39 mm. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling.

Urværket er japansk quartz af mærket  Miyota JS20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i poleret stål med fine detaljer i tidsløst design, og dog et moderne udtryk. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
FAIRWHALE Blue Ocean
FAIRWHALE
Specialpris 499,50 kr
Pris: 999,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Evan 1710397
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
26%
Tilbud
presale
HUGO BOSS Jet Blue Watch HB1513283
HUGO BOSS
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 3.195,00 kr
62%