LLARSEN

LLARSEN NOR Mesh Steel Watch

LLARSEN NOR Mesh Steel Watch har time- og minutvisere samt 3 chronograf dualvisere. Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en læderrem så uret får flere udtryk.
Specialpris 1.074,50 kr
Pris: 2.149,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NOR er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs design der slår kopierne fra Asien i kvalitet og Æstetik. Dette ur fra LLARSEN er markant med stål meshrem i et flot design. En sort urskive med stål mærker for talmarkeringerne passer perfekt til lænken.

Uret har time- og minutvisere samt 3 chronograf dualvisere. Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en læderrem så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og er 42 mm i diameter, som er en lidt større urkasse end i OLIVER seriens 39 mm.

Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urværket er japansk quartz af mærket Quartz Miyota JS20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i poleret stål med fine detaljer i et tidsløst design, og dog et moderne udtryk. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveStål
RemtypeMesh rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Silver White
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 699,00 kr
14%
Tilbud
presale
BURBERRY Classic BU10007
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr
61%