LLARSEN

LLARSEN NOR Mesh + blue strap gaveæske herre

Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 2.498,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NOR er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs design der slår kopierne fra Asien i kvalitet og Æstetik. Dette ur fra LLARSEN er markant med stål meshrem i et flot design. En flot metallic blå urskive med stål mærker for talmarkeringerne der passer perfekt til lænken. Uret har time- og minutvisere samt 3 chronograf dualvisere. Urglasset er safirglas og er 42 mm i diameter, som er en lidt større urkasse end i OLIVER seriens 39 mm. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urværket er japansk quartz af mærket Quartz Miyota JS20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone i poleret stål med fine detaljer i et tidsløst design, og dog et moderne udtryk.  Meshremmen er 20 mm bred og kan reguleres med spændet.

I gaveæsken er der ligeledes en lækker mørkeblå læderstrap til en værdi af kr. 349,00, så man får 2 ure i éet. Rem skiftes let ved at "skyde" en lille pal tilside bag på remmen. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeMesh rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM