LLARSEN

LLARSEN NoA Gold watch and leather

LLARSEN Noa Gold watch and leather er et nyt chronograph dameur fra danske LLARSEN med 38mm urkasse i guldfarve, 3 dual urvisere og lækker blød sort læderstrap. i kompromisløst design.
Specialpris 749,50 kr
Pris: 1.499,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien NoA er er LLARSEN´s seneste kollektion af stilrene chronograf urserie i kompromisløs design til kvinder, der gerne vil have et lækkert og smukt ur på håndleddet. NoA slår kopierne fra Asien i både kvalitet og æstetik, og "made in Denmark" føles tydeligt når uret pakkes ud og tages på 1. gang.. Dette ur fra LLARSEN er en nyfortolkning af det klassiske chronograf ur og et af de sjældne til kvinder, med en rigtig flot hvid urskive og sort læderstrap.

Urskiven har guldmærker for talmarkeringerne og time-, minut og sekundvisere samt 3 chronograf dualvisere. Læderremmen er 18mm bred og kan reguleres med spændet. Overvej at tilkøbe en guld meshrem eller en anden farve læderrem, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og 38 mm i diameter, som er en lidt større urkasse end i HELENA seriens 36mm. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling.

Urværket er japansk quartz af mærket  Miyota JS20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone guldfarvet med fine detaljer i tidsløst design, og dog et moderne udtryk. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til kvinden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter38-39 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM