LLARSEN

LLARSEN LYKKE Gold Watch Mesh

LLARSEN LYKKE Gold Watch Mesh er et smukt lille dameur i guldfarvet urkasse og meshrem. Uret kan anvendes både til hverdag, og sætter prikken over i'et i festgarderoben. Lykke uret er fra danske LLarsen der er ure i høj kvalitet.
Specialpris 774,50 kr
Pris: 1.549,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure 

Urserien LYKKE er en nyklassisk urserie til kvinder, og med fin tynd 8 mm meshrem kan det næsten ikke blive mere elegant. Lænken kan reguleres efter håndleddets tykkelse og LLARSEN´s løvelogo graveret i spændet. Remmen kan skiftes til både almindelig læderrem eller en mere farvestålende farve - guld passer til næsten alle farver.

Urglasset er naturligvis safirglas og måler 23 mm i diameter, og er behandlet med flere lag af antirefleks behandling. Urskiven er hvid med time- og minutviser. Urværket er et japansk quartz af mærket Miyota 5R21, som er et rigtig fint urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse, urkrone og urrem er udført i guld, som er et tidsløst look og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret og er er perfekt til gaven til hende - eller dig selv :-)

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter23-28mm
Urskivens farveHvid
RemtypeMesh rem
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Royale Zirconium
KOMONO
Specialpris 599,00 kr
Pris: 749,00 kr
20%