LLARSEN

LLARSEN CHRISTOPHER Deep Blue

LLARSEN CHRISTOPHER Deep Blue fra LLARSEN er designmæssigt langt fremme med dybblå urskive. Uret er med.Natostrap af blødt og rustikt skind med spænder i blankt stål.
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.449,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien CHRISTOPHER er LLARSEN´s hippe nye urserie til manden der gerne vil signalere ro, overskud og god stil. Dette ur fra LLARSEN er designmæssigt langt fremme med dybblå urskive.

Urskiven har en dual urskive med orange sekundviser ligesom time- og minutviser er orance, hvilket giver en fantastisk kontrast til den blå urskive og Mørkeblå urrem. Natostrap remmen er af blødt og rustikt skind med spænder i blankt stål. Et rigtigt ur med stor detaljerigdom fra den stålfarvede urkasse på 41 mm, det specielt slebne glas med flere lag af antirefleks behandling og  denne meget specielle urrem som giver uret sin egen identitet. så uret får flere udtryk.

Urværket er japansk quartz af mærket Miyota 1L45. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Husk at LLARSEN giver livsvarig garanti på deres ure - det ses ikke hos mange producenter.

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til manden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasSafirglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveBlå
Farve urkasseStål
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TRIWA Dawn Lansen
TRIWA
Specialpris 899,00 kr
Pris: 1.395,00 kr
36%
Tilbud
presale
TISSOT T-Classic Everytime Green
TISSOT
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 1.599,00 kr
6%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>