LLARSEN

LLARSEN Cecilie Silver Mesh

LLARSEN Cecilie Silver Mesh uret er et nytænkende urdesign ligesom Sarah.urserien fra LLARSEN. Uret er utroligt detaljeret med en mintgrøn urskive, asymmetrisk urkasse og sælv meshurrem. Et ur i kompromisløst design.
Specialpris 949,50 kr
Pris: 1.899,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien Cecilie er LLARSEN´s nyeste urdesign til kvinder i et kompromisløst design. Uret lægger på til fest og stil, og kan bæres på arbejde eller fest, og helt klart vække opsigt med sit design. Et ur til kvinder, der gerne vil have et lækkert og smukt ur på håndleddet. LLARSEN Cecilie er "made in Denmark" og føles tydeligt, når uret pakkes ud og tages på 1. gang.. 

Urskiven har sølvmærker for talmarkeringerne og time-, minut og sekundvisere. Sølvmesh remmen er 12mm bred og en elegant rem til fuldender billedet af et ur, som er helt sin egen. Overvej at tilkøbe en læderrem på watchmen.dk, så uret får flere udtryk. Urglasset er safirglas og er 35mm på tværs af urskive. Glasset er helt specielt behandlet med flere lag af antirefleks behandling.

Urværket er japansk quartz af mærket Quartz SEIKO VJ20. Et fint kvalitets urværk, der sikrer både et præcist ur, og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone er sølvfarvet med fine detaljer i tidsløst design, og dog et moderne udtryk. 

Uret leveres i en unik urboks specielt designet til uret. En perfekt gave til kvinden - eller dig selv :-)

Yderligere information

FinishSølv
Urkasse diameter34-35 mm
Urskivens farveAndre

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KLARF CLASSIC WHITE & BLACK LEATHER
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 745,00 kr
20%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%
Tilbud
presale
BURBERRY Nova Classic BU10114
Burberry
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.999,00 kr
55%