LLARSEN

LLARSEN Caroline Gold Watch Wood Leather

LLARSEN Caroline Gold Watch Wood Leather er et nyklassisk ur til kvinder, og med en ægte læderrem i wood brun farve der giver uret stilrent design. Urremmen er 12 mm bred og spændet giver mulighed for at regulere på længden af urremmen med 7 huller, og de
Specialpris 624,50 kr
Pris: 1.249,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Urmærket LLARSEN er en af de sjældne 100 års selskaber i Danmark. LLarsen er stiftet i 1919 i Svendborg, og er et af de få urmærker i Danmark som vitterlig er "made in Denmark", da urene samles og kontrolleres i Danmark. LLARSEN er af topkvalitet og giver livslang garanti på deres ure. 

Urserien CAROLINE er en nyklassisk urserie til kvinder, og med en ægte læderrem i wood brun farve der giver uret stilrent design. Urremmen er 12 mm bred og spændet giver mulighed for at regulere på længden af urremmen med 7 huller, og den kan ligeledes skiftes til andre spændende farver, når der skal lidt mere gang i gaden.

Spændet på urremmen er med LLARSEN´s løvesymbol, hvilket ligeledes er præget på urkassens bagside. Urglasset er kurved slebet og naturligvis af safirglas med 30 mm i diameter. Glasset er behandlet med antirefleks behandling. Urskiven er perlemorshvid og har time- og minutviser. Urværket er japansk quartz af producenten SEIKO VJ20, som er et rigtig fint kvalitets urværk, og sikrer både et præcist ur og let udskiftning af batteri. Urkasse og urkrone er udført i guld som er tidsløst, og passer til hele garderoben. 

Uret leveres i en unik gaveæske specielt designet til uret og lænken. En perfekt gave til hende - eller dig selv :-)

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter30-31 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseGuld
UrværkJapansk quartz
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Monte Carlo Croc
KOMONO
Specialpris 549,00 kr
Pris: 599,00 kr
8%
Tilbud
presale
KLARF CLASSIC WHITE & BLACK LEATHER
KLARF
Specialpris 599,00 kr
Pris: 745,00 kr
20%
Tilbud
presale
BURBERRY "The City" Diamond BU9226
Burberry
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.499,00 kr
32%