Jesper slips - Grå med guldstribet

Carlo A´s vision er at bringe god stil tilbage i erhvervslivet - og i hverdagen. Efter årtier, hvor den casuelle stil har præget billedet i forretningsmæssige sammenhæng, er det et ønske at genskabe den gode stil til den moderne og karrierebevidste mand.
Specialpris 349,00 kr
Pris: 500,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Jesper er et stilrent slips - neutralt og klassisk når ikke slipset skal stjæle al opmærksomheden. Bør være et af de favoritslips som bør ligge i toppen af slipsevalg hver morgen, når dagens kampuniform skal vælges. Jesper er et slipsaf bomuldsfibre i grå nuancer med guld- og blåfarvede striber. Bomuldsfibre giver slipset mere fylde end silkeslips, og giver en større slipseknude og dermed også opmærksomhed. Som stolt bærer af "Gent of Integrity" filosofien, så er kombinationen af et slips som Jesper og en strikket vest eller marineblå bluse en kold vintermorgen en "feel good" følelse. Jesper slipset vil med garanti få ejeren tilbage på scenen med signal om god klassisk stil. Carlo A logoet kronhjorten er vævet med en blank sølvgrå tråd på forsiden. Vi håber du vil bære dette slips med integritet og god stil. Vi mener at dette slips er et must have for enhver gentleman.

Produktinformationer

Farve:                                    Grå/guld/blå
Design:                                  Flerfarvet
Stof:                                       100% bomuldsfibre
Bredde:                                  6.0 cm / 2.4 inches
Længde:                                150 cm / 59 inches
Kvalitet:                                 Håndsyet, vævet,  dobbelt trense, silke loop,  tipping i sort silke med  teksten
                                              "A GENT OF INTEGRITY’
, dansk design
Emballage :                            Leveres i eksklusiv Carlo A æske