IVER Denmark

Iver Denmark - Sigrid Storråde - Sand

Sigrid Storråde Sand er et smukt dansk designet dameur med sandblæst rosegold urkasse, som klæder den lyse sandfarvede urrem rigtig godt.
Specialpris 874,50 kr
Pris: 1.749,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Dameuret er opkaldt efter Danmarks tredje dronning, Sigrid Storråde, der regerede sammen med Danmarks største vikinge-konge, Svend Tveskæg. Uret er lavet til at passe de mere smalle håndled, og med sine 32 mm. er det et stilsikkert valg som kvindeur. Designer bærer tydeligt præg af den danske minimalistiske design tradition. Her er skiven skrabet fri for al overflødig støj og der er kun efterladt 12 små prikker, der er hævet en smule over skiven, for at give dybe og kontrast i uret.

De lange sorte visere er som på alle vores modeller lavet med en lille hale og har blødt afrundede spidser. De er i sort for at stå i kontrast til den knækket hvide baggrund. Urkassen er i sandblæst Rosa Guld rustfrit stål. Den sandfarvede vegetabilsk behandlede læderrem står godt til de lyse farver og giver uret et klassisk udtryk. Remmen er for at matche det minimalistiske design af uret speciallavet uden syninger. Det ægte læder er vegetabilsk behandlet for at give det en blød og lækker tekstur og patinerer flot ved brug.

Yderligere information

FinishGuld
KønDame
GlasSafirglas
Urkasse diameter32-33 mm
Urskivens farveHvid
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseRosaguld
UrværkSchweizisk quartz
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Brooke TH1782023
Tommy Hilfiger
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.295,00 kr
23%