HUGO BOSS

HUGO BOSS Volane Black HB1513950

HUGO BOSS Volane Black er et moderne, men også klassisk herreur i stort og guld med sort urskive, som ser stilfuldt og sofistikeret ud.
Specialpris 1.649,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Volane Black HB1513950 er et moderne, men også klassisk herreur holdt i sort med guldtonede detaljer. Uret er med sort urskive, som ser stilfuldt og sofistikeret ud. Hugo Boss Volane Black har en sort urkasse på 44mm. Uret er skabt med sort urlænke, der yder komfort og holdbarhed. Den sorte farve giver en elegant kontrast til de gyldne detaljer på urskiven og sikrer en sammenhængende æstetik. Lænken er på 22mm, som tilpasser sig håndleddet, og har lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Værktøj til at justere lænke kan tilkøbes under "Accessories" som hjælp til at trække de fjedre ud, som holder leddene samlet. Det tager 3-5 min. at tilpasse lænken. Urskiven er sort med guldfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og guldfarvede, og har luminum effekt for visning af tid i mørket. Uret er udstyret med en chronograph-funktion, der inkluderer tre dualskiver. Disse skiver giver yderligere funktionalitet og tilføjer et dynamisk element til urets design. Chronograph-funktionen giver mulighed for præcis måling af tid med funktioner som stopur og tidstagning.

Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronograph ure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Black
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Kyle 1791630
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.395,00 kr
14%