HUGO BOSS

HUGO BOSS Velocity Watch HB1513717

HUGO BOSS Velocity er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med en mønstret urskive og farverige detaljer. Urets forskellige farver gør det stilfuldt, men samtidigt sportsligt og funktionelt.
Specialpris 1.995,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet.

HUGO BOSS Velocity er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med en mønstret urskive og farverige detaljer. Urets forskellige farver gør det stilfuldt, men samtidigt sportsligt og funktionelt. Hugo Boss Orange Velocity har en poleret stål urkasse på 44 mm med en blå urkrans. Urkronen er den samme unikke farve som urkransen, og fuldender det sportlige med de ligeledes blå Time- og minutvisere. Sekundviseren er detaljeret med en rød spids. Urskiven har hvide og grå markeringer, som viser timer og i højre side også minutter.

Uret har selvlysende markeringer, som gør uret brugbart i mørkets timer. Uret har 3 sekundære dual urskiver og datovisning placeret mellem "4" og "5". Uret har en blå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet, samt i selve siliconeremmen, placeret på hver side af urkassen. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

 

Yderligere information

Urkasse diameter44-45 mm
FinishRustfrit stål
Urskivens farveSort

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
30%
Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Steel Black Leather
Specialpris 1.189,30 kr
Pris: 1.699,00 kr
32%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.910,00 kr
33%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.949,00 kr