HUGO BOSS

HUGO BOSS Velocity Black HB1513716

HUGO BOSS Velocity Black er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med en mønstret urskive og fed siliconerem. Urets detaljer gør det stilfuldt, men samtidigt sportsligt og funktionelt.
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Velocity Black er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med en mønstret urskive og fint miks af sort og hvidt. Uret er holdt i klassisk sort og hvidt som giver et stilfuldt look, men samtidigt sportsligt og funktionelt at se på. Hugo Boss Velocity Black har en poleret stål urkasse på 44 mm med en sort urkrans. Urkronen er den samme unikke farve som urkransen, og fuldender det sportlige med de ligeledes hvide time- og minutvisere. Sekundviseren er detaljeret med en rød spids. Uret har selvlysende markeringer, som gør uret brugbart i mørkets timer. Uret har 3 sekundære dual urskiver og datovisning placeret mellem "4" og "5". Uret har en sort siliconerem med BOSS indgraveret i lukkespændet, samt i selve siliconeremmen, placeret på hver side af urkassen. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED TH1791351
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
38%