HUGO BOSS

HUGO BOSS Velane Green HB1513951

Hugo Boss Velane Green HB1513951 uret er stilrent og et brud med traditionerne indenfor farvevalg af urskive. Tyske HUGO BOSS har designet et smukt 44mm stort chronograph ur med grå urkrans og olivengrøn urskive.
Specialpris 1.399,00 kr
Pris: 3.295,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Velane Green HB1513951 er et moderne designet og dristigt i farvevalget af urskive. Uret er holdt i stål med olivengrøn urskive.  Det fungerer rigtig godt og giver et meget roligt og stilfuldt design som andre kunne lære af. Hugo Boss Velane har en stål urkasse på 44mm, og hører til i midterfeltet af herrestørrelse. Uret har en 22mm stållænke, som tilpasser sig håndleddet, og med HUGO BOSS lukkespænde med logo indgraveret. Urskivens olivengrønne farve giver en smuk urskive med 3 dual chronograf urskiver. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og gråtonede. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Velane Green HB1513951 er et nydesignet og modigt chronograph ur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
TISSOT Quickster Chrono Black
TISSOT
Specialpris 2.895,00 kr
Pris: 3.295,00 kr
12%
Nyhed
Tilbud
presale
N.Y. Incredibles Amos
N.Y. Incredibles
Specialpris 1.029,00 kr
Pris: 1.586,00 kr
35%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Sport Grey BU9381
Burberry
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
41%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario Dark Green AR11472
Emporio Armani
Specialpris 2.099,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
32%