HUGO BOSS Trophy Grey HB1513634

HUGO BOSS Trophy Grey er et klassisk herreur i stål og med sort urskive. Hugo Boss Trophy Grey har en stål urkasse på 44mm, sort urkrans og detaljer af rosegold
Specialpris 999,00 kr
Pris: 3.595,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Trophy Grey HB1513634 er et klassisk herreur i stål, og med en sort urskive. Hugo Boss Trophy Grey har en stålfarvet urkasse på 44mm og en sort tachymeter urkrans. Uret har blank og matslebet stållænke med detaljer af rosegold. Lænken tilpasser sig håndleddet. Urlænken er 22mm bred, 3 leddet og med butterfly lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan værktøj til at forkorte urlænken ved at fjerne led fra urlænken. Urskiven er sort med rosegold time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og rosefarvede. Urskiven har 3 sølvfarvede sekundære dual urskiver og datovisning. Urglasset er hærdet mineralglas som giver en hård overflade med begrænset risiko for at få ridser i glasset. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Trophy Grey HB1513634 er et markant chronograph ur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Silver Blue
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 799,00 kr
13%
Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%