HUGO BOSS

HUGO BOSS Trophy Gold HB1513631

HUGO BOSS Trophy Gold er et moderne herreur i gold og med blå urkrans og sølvfarvet urskive. Hugo Boss Trophy Gold er et smukt dress ur og giver ejer lidt kant.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 3.595,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Trophy Gold HB1513631 er et moderne herreur i guldfarvet design, og med en smuk sølvfarvet urskive. Hugo Boss Trophy Gold har en guldfarvet urkasse på 44mm og en blå tachymeter urkrans. Uret har guldfarvet 2-slebet guldlænke, som tilpasser sig håndleddet. Urlænken er 22mm bred, 3 leddet og med butterfly lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan værktøj til at forkorte urlænken ved at fjerne led fra urlænken. Urskiven er sølvfarvet med sølvfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvede. Urskiven har 3 sølvfarvede sekundære dual urskiver og datovisning.Urglasset er hærdet mineralglas som giver en hård overflade med begrænset risiko for at få ridser i glasset. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Hugo Boss Trophy HB1513631 er et markant chronograph ur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Silver Blue
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 799,00 kr
13%