HUGO BOSS

HUGO BOSS Supernova Blue HB1513360

HUGO Boss Supernova Blue HB1513360 er et super maskulint herreur. Både med en vægt på 202gram, kraftig 45mm urskive og alene navnet Supernova og en fætter der hedder Gunmetal (HB1513361), så er der dømt herreur på den store klinge.
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Supernova Blue HB1513360 er et luksuriøst sports herreur i stål og sort. Urskiven er dybblå med timemarkeringer i hvidt med luminum-effekt, så klokken kan aflæses om natten. Hugo Boss Supernova Blue har en stålfarvet kraftig urkasse på 45mm, og urkrans og urkrone i sort. Urkransen på Supernova er ekstra detaljeret med kantet design som giver uret det rå look. Uret har stålfarvet 22mm bred urlænke, som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes hjælpeværktøj til at regulere længden på urlænke.  Urskiven har 3 sekundære dual chronograph urskiver, og BOSS-logoet graveret ind i urskiven. Urskivens dualvisere er metallic - et super detaljerigt ur til den kræsne ur-mand. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og stænk, men ikke til brug i pool, badning m.m. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Keagan TH1791293
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.549,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
9%