HUGO BOSS

HUGO BOSS Sport Chrono 1512661

Hugo Boss Sport Chrono har en carbonsort urkasse på 46mm. Silikoneremmen på Sport Chrono er mønstret og holdt helt i sort og en fræk rød stribe på urkransen, som giver det sportslige og maskuline look.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Sport Chrono er et luksuriøst sports herreur, der lige ser lidt ekstra sportsligt ud med røde detalje på urkransen.

Hugo Boss Sport Chrono HB1512661 har en sort urkasse på 46mm. Silikoneremmen på Sport Chrono er mønstret på midten, men holdt i helt sort. Urets rem er 24mm bred, og den  tilpasser sig håndleddet og har et lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er sort med hvide dualskiver, og time- og minutvisere er hvide luminumsfarvede, så de kan lyse om natten. Urskiven er sort med hvide tal-markeringer og 3 dualurskiver for sekund, timer og alarm. Urkransen er markant med rød kant fra 12 til 3 og sølvfarvede 20-50 tal. Uret har datovisning, og fuldender et rigtigt lækkert sportsur, som samtidig giver et maskulint udtryk på armen.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

 

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%