HUGO BOSS

HUGO BOSS Spirit Chrono Gold HB1513695

Hugo Boss Spirit Chrono Gold HB1513695 er et smukt chronograph ur fra designervirksomheden Hugo Boss. Spirit Choro Gold har det hele - grafitgrå urlænke, en smuk urkasse med den ikoniske guld urskive.
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 2.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Spirit Chrono Gold HB1513695 er et klassisk herreur udført på smukkeste vis. Hugo Boss Spirit Chrono Gold har en blank urkasse på 42mm og 10mm tykkelse. Dermed er Spirit Chrono blandt de mindre urmodeller fra Hugo Boss. Urkasse, krans og urkrone er i grafitgrå farve. Uret har en grå urlænke, som sammen med urkassens farve giver et meget smukt ur. Urlænken kan tilpasses ved at tage éet eller flere led af. Under "Accessories" kan der tilkøbes lænkeværktøj. Det tager 3-5 min. at foretage tilpasningen. Urskiven er guldfarvet med hvide time-markeringer for 1-12 visning.

Time- og minutviser er hvide og sølvfarvet og lyser i mørke. Sekundviser er metallic ligesom viserne på dualskiverne. Urskivens 3 dual urskiver har en nuanceforskel i guldfarven, og giver et ypperligt urdesign. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 3 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveGuld
RemtypeLænke
RemfarveGrå
Farve urkasseGrå
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Emporio Armani Rosegold AR5890
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%