HUGO BOSS

HUGO BOSS Slim Silver Watch HB1512479

HUGO BOSS Slim Silver er et moderne herreur med stålurkasse. Uret har firkantet urskive, som giver det enkle ur et eksklusivt og maskulint look.
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 2.395,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Slim Silver HB1512479b er et moderne herreur med stålurkasse. Uret har firkantet urskive, som giver det minimalistiske ur et markant udtryk. Uret har en urlænke og lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj til at fjerne éet eller flere led i urlænken. Urskiven er sort med sølv markeringer fra 1-12 og datovisning. Time-, minut-, og sekundviser er sølvfarvede. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 3 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk.

Hugo Boss Slim Silver er et markant anderledes ur end de fleste andre HUGO BOSS ure, som traditionelt laver mange chronograph ure med store urskiver, men en gang i mellem skal  der også være plads til de stilrene ure uden en masse detaljer. Dette ur skaber ro og balance.

 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSølv
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter42-43 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSølv
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY City Black Leather BU10010
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%
Tilbud
presale
Emporio Armani Meccanico AR1920
Emporio Armani
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 4.299,00 kr
60%
Tilbud
presale
Emporio Armani Meccanico Steel AR1921
Emporio Armani
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 4.299,00 kr
42%