HUGO BOSS

HUGO BOSS Skymaster Blue Mesh HB1513836

HUGO BOSS Skymaster Blue Mesh har den unikke meshrem som er behagelig at gå med. Stilrent ur holdt helt i blåt i flere nuancer. Skymaster er chronograph-ur med 3 dual urskiver og datovisning.
Specialpris 1.449,00 kr
Pris: 3.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Skymaster Blue Mesh HB1513836 er lidt større en HUGO BOSS JET HB1513677, da urskiven er 3 mm større. Skymaster er et fantastisk moderne herreur holdt helt i blåt. Uret har en dybblå meshrem, som er let at indstille i længden, så det sidder perfekt på armen. Lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret - selvfølgelig. Urskiven er dybblå med grå time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er gråtonede med luminum-effekt vor visning af klokken om natten. Urkassen er blankpoleret blåmetallic og måler 44mm i diamenter og 10mm i tykkelse. Så Uret er trods en kraftig 22mm meshrem ikke så tungt at have på armen. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeMesh rem
RemfarveBlå
Farve urkasseØvrige
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Evan 1710397
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
26%
Tilbud
presale
Emporio Armani Luigi AR1979
Emporio Armani
Specialpris 1.419,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
54%