HUGO BOSS

HUGO BOSS Santiago Leather HB1513860

HUGO BOSS Santiago Leather HB1513860 er et moderne og meget populært chronograph urserie fra HUGO BOSS. Urskiven er blå med hvide luminum time-markeringer for 1-12 visning.
Specialpris 1.899,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Santiago Leather HB1513860 er et moderne blåt og stålfarvet herreur med blå urskive, hvilket giver uret et synligt og markant ur på armen. Hugo Boss Santiago Leather har en stålfarvet urkasse på 44mm, blå urkrans og stålfarvet urkrone. Uret har 22mm kalveskindsblød læderrem i lyst læder, som giver uret en let vægt på 78 gram. Urskiven er blå med hvide luminum time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og stålfarvet, og kan ses om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Black leather
Reef Tiger
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Black Dial BU9356
Burberry
Specialpris 2.189,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
44%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Beige AR6040
Emporio Armani
Specialpris 1.479,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
24%