HUGO BOSS Santiago Gold HB1513935

HUGO BOSS Santiago Gold HB1513935 er et moderne og meget populært chronograph urserie fra HUGO BOSS. Urskiven er sort med hvide luminum time-markeringer for 1-12 visning.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hugo Boss Santiago Gold HB1513935 er et herreur, der skiller sig ud med sin iøjnefaldende sort og goldtonede urskive, hvilket giver det et unikt og markant udseende. Med en sortlakeret urkasse på 44 mm og en sort urkrans udstråler uret en robust og moderne stil. Det sorte riflet læderrem tilføjer ikke kun et stilfuldt touch, men sikrer også en behagelig pasform med sin blødhed.Urkrone og de 2 chronograph knapper er guldfarvede og fuldender designet i et stramt sort og guldtone favemiks.

Urets design er nøje gennemtænkt, med hvide luminum time-markeringer og hvide og guldfarvede visere, der sikrer let aflæsning af tiden, selv i svagt lys. De tre sekundære dual urskiver og den japansk topkvalitet quartz urværk tilføjer både funktion og pålidelighed til uret.

På trods af sit iøjnefaldende udseende er Hugo Boss Santiago Gold HB1513935 et alsidigt ur, der vejer kun 78 gram og har en vandtæthed på 5 ATM, hvilket gør det egnet til daglig brug og modstår vandstænk og let regn. Det er en perfekt kombination af stil og funktionalitet, der vil tilføre ethvert outfit en frisk og moderne tone.

 Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Black leather
Reef Tiger
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Black Dial BU9356
Burberry
Specialpris 2.189,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
44%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Beige AR6040
Emporio Armani
Specialpris 1.479,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
24%