HUGO BOSS

HUGO BOSS Santiago Gold HB1513872

HUGO BOSS Santiago er et moderne og meget populært chronograph ur fra HUGO BOSS. Urskiven har en fantastisk smuk grøn urskive med hvide time-markeringer for 1-12 visning.
Specialpris 2.299,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Santiago Gold HB1513872 er et moderne gold- og stålfarvet herreur med metallicgrøn urskive, hvilket giver uret det helt rigtige klassiske design. Hugo Boss Santiago har en stålfarvet urkasse på 44mm, samt guldtonet kraftig urkrans og stålfarvet urkrone. Uret har 22mm stål- og guldfarvet lænke, som tilpasser sig håndleddet, og lukkespænde med HUGO BOSS indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj til at afkorte lænken, hvis der er behov for at tilpasse lænken. Det tager typisk 2-5 minutter at fjerne éet eller flere led i lænken.

Urskiven er metallicgrøn med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og guldfarvede, og kan ses om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveGrøn
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Nyhed
Tilbud
presale
N.Y. Incredibles Amos
N.Y. Incredibles
Specialpris 1.029,00 kr
Pris: 1.586,00 kr
35%
Tilbud
presale
Emporio Armani Diver Green AR11338
Emporio Armani
Specialpris 1.699,00 kr
Pris: 2.395,00 kr
29%
Tilbud
presale
MASERATI Legend Gold R8873638002
MASERATI
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.995,00 kr
50%