HUGO BOSS

HUGO BOSS Santiago Dunkel Brown Leather HB1513861

HUGO BOSS Santiago Dunkel Borwn Leather HB1513861 er en moderne og meget populært chronograph urserie fra HUGO BOSS. Urskiven er sort med grå visere med luminum effekt og time-markeringer for 1-12 visning.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Santiago Dunkel Brown Leather HB1513861 er et anderledes designet herreur med sort urskive, hvilket giver et synligt og markant ur på armen. Hugo Boss Santiago har en rosegold farvet urkasse på 44mm, sort urkrans og rosegold urkrone. Uret har 22mm kalveskindsblød læderrem i mørkebrunt læder, som giver uret en let vægt på 78gram. Urskiven er sort med grå og luminum hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er grå med luminum effekt, så tiden kan ses om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. Ure med kalveskindsremme skal man dog være varsom med at udsætte for vand i for lang tid for bibeholde en god kvalitet. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseRosaguld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
REEF TIGER Seattle II Madison Chronograph RGA1669 Rosegold Black leather
Reef Tiger
Specialpris 724,50 kr
Pris: 1.449,00 kr
50%
Tilbud
presale
BURBERRY Chronograph Black Dial BU9356
Burberry
Specialpris 2.189,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
44%
Tilbud
presale
Emporio Armani Sportivo Beige AR6040
Emporio Armani
Specialpris 1.479,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
24%