HUGO BOSS

HUGO BOSS Rafale Blue

Hugo Boss Rafale Blue HB1513510 er et smukt og klassisk Chronograph ur fra designervirksomheden Hugo Boss. Uret har en stål urkasse på 44 mm og urkrans i sort med dybblå metallic urskive. Uret har stållænke med HUGO BOSS graveret på spændet.
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 3.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Rafale Blue er et rigtig klassisk herreur i stilrent design og signalerer "her er der styr på det".

Hugo Boss Rafale Blue har en stål urkasse på 44 mm i diameter og urkrans  i sort. Urstørrelsen er i midterfeltet  af herreure, og sidder fint og naturligt på håndleddet. Urskiven er dybblå metallic, og giver en fin kontrast til den sorte urkrans. Talmarkeringerne er sølvfarvet med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvet, og såvel timevisning og visere er synlige om natten. Urskiven har 3 dual urskiver for Chronograph-delen, og datovisning ud for "4" tallet.  Urlænken er med børstet stål på de yderste led og poleret stål i leddene i midten, hvilket giver en smuk urlænke, som passer fint til urkassens design. Lænken åbnes med en butterfly lås, og lænken kan let tilpasses i lænken ved at trykke låsefjedrene ud af lænken. Det er bedst at fjerne lige mange led på hver side af låsen. 

Chronograph ure er en klassisk funktion for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

41%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
34%
Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Specialpris 2.579,00 kr
Pris: 3.899,00 kr