HUGO BOSS

HUGO BOSS Racing Sport HB1513185

BOSS Black Racing Sport HB1513185 er et sportur inspireret fra racersporten med chronograph-delen, de røde detaljer og den bløde siliconerem. Racing Sport har en stål urkasse på 44 mm og sort urkrans
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 2.899,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Racing Sport HB1513185 er et klassisk herreur i stål og sort urkrans og sort urrem. Racing Sport har en stål urkasse på 44 mm og sort urkrans. Uret har sort 20mm siliconerem med røde syninger og stålspænde med HUGO BOSS logo indgraveret.

Urskiven er sølvfarvet med hvide luminumsfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvede. Urskiven har 3 sorte sekundære dual urskiver og datovisning.En fin detalje er Tachymeter tallene på ydersiden  af urskiven, og HUGO BOSS har virkelig forsøgt at designe et sportsligt ur, som med sin 44mm urskive alligevel ikke bliver for voldsom på armen. Urkassen 12mm tykkelse giver ligeledes et let ur, som er behageligt at gå med - både til dagligt og til fest.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSølv
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Silver Blue
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 799,00 kr
13%