HUGO BOSS

HUGO BOSS Professional HB1513526

Hugo Boss Professional HB1513526 et klassisk Chronograph ur med sportsligt snit fra designervirksomheden Hugo Boss. Professional er storsælgende på grund af designet, robustheden og god stil - alle parametre som ALDRIG går af mode.
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 2.199,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Profesional er et luksuriøst sports herreur i klassisk blåt stållook. Hugo Boss Professional har børstet stål urkasse på 44 mm, og en urkrans med en sort kant og talmarkeringer. Urserien Professional er lidt mindre visuelt end flere andre Hugo Boss ure, hvilket skyldes at urkassen kun er 10mm i tykkelse, hvilket giver et lettere design. Hugo Boss Professional er et lækkert designet herreur til rigtige mænd.

Uret har en blød silicone rem i dybblå design, som giver et meget behageligt ur på armen. Urskiven er metallic dybblå med stålfarvede time-markeringer for 1-11 visning og et markant "12" tal. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver for time-, minut og sekundvisning.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%