HUGO BOSS

HUGO BOSS Peak HB1513762

Hugo Boss Peak HB1513762 er et moderne minimalistisk Chronograph ur i stilrent design fra designervirksomheden Hugo Boss. Peak er med stålænke og sort urskive.
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Peak er et luksuriøst sports herreur i minimalistisk stil. Hugo Boss Peak har en urkasse på 44 mm, og en tynd sort urkrans. Urserien Peak er lidt mindre i designudtrykket end flere andre Hugo Boss serier, og uret stikker derfor lidt af i forhold til f.eks. Hero og Talent serierne. Uret har en fin urlænke med matte yderled og blanke midterstykke, og stållænken tlpasser sig fint håndleddet. Urlænken har butterfly lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj til at justere urlænken, hvis der er behov for at ændre på urlænkens længde.

Urskiven er matsort med minut-markeringer. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Kyle 1791630
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.395,00 kr
14%
Tilbud
presale
Emporio Armani Renato Black AR2434
Emporio Armani
Specialpris 1.339,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
52%
Tilbud
presale
Emporio Armani Renato Navy Blue AR2448
Emporio Armani
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
57%
presale
test
1,00 kr