HUGO BOSS Orange Detroit HB1550008

Hugo Boss Orange Detroit HB1550008 har en poleret stål urkasse på 48 mm med en ligeledes stål urkrans. Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven.
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Orange Detroit er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med dybblå urskive, som står godt sammen med de flotte orange og hvide detaljer på uret. Urets forskellige farver gør det stilfuldt, men samtidigt sportsligt. Hugo Boss Orange Detroit har en poleret stål urkasse på 48mm med en ligeledes stål urkrans. Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven. Uret har en blå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet, som er med til at fuldende det sportslige look. Urskiven har forskelllige grå samt hvide markeringer, som både viser timer og i højre side også minutter. Time- og minutviser er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Sekundviseren har en orange detalje, som passer til urskivens 3 orange sekundære dual urskiver som også er med orange detaljer.

Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter45 mm +
Urskivens farveBlå
RemtypeSiliconerem
RemfarveBlå
Farve urkasseSølv
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue TH1791350
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.899,00 kr
32%