HUGO BOSS

HUGO BOSS Orange Detroit

Hugo Boss Orange Detroit har en poleret stål urkasse på 48 mm med en ligeledes stål urkrans. Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven.
Specialpris 1.495,00 kr
Pris: 1.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Orange Detroit er et fremragende eksempel på et moderne sportsur med dybblå urskive, som står godt sammen med de flotte orange og hvide detaljer på uret.

Urets forskellige farver gør det stilfuldt, men samtidigt sportsligt. Hugo Boss Orange Detroit har en poleret stål urkasse på 48 mm med en ligeledes stål urkrans. Urkronen er detaljeret med en orange stribe, som passer til de orange detaljer på urskiven.

Uret har en blå siliconerem med BOSS ORANGE indgraveret i lukkespændet, som er med til at fuldende det sportslige look. Urskiven har forskelllige grå samt hvide markeringer, som både viser timer og i højre side også minutter. Time- og minutviser er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Sekundviseren har en orange detalje, som passer til urskivens 3 orange sekundære dual urskiver som også er med orange detaljer.

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

 

Yderligere information

Urkasse diameter45 mm +
FinishRustfrit stål
Urskivens farveBlå

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

32%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Sport Blue
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.910,00 kr
32%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT BLACK
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.910,00 kr
33%
Tilbud
presale
TOMMY HILFIGER SPORT RED
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.949,00 kr
23%
Tilbud
presale
TISSOT Quickster Nato
Specialpris 2.199,00 kr
Pris: 2.865,00 kr