HUGO BOSS

HUGO BOSS Orange Big-Up HB1512936

HUGO BOSS. Fra krig til kærlighed. HUGO BOSS AG startede med at lave kollektioner til de hæren og senere det tyske postvæsen. Men heldigvis skiftede virksomheden fokus til at kaste sin kærlighed på den diskrete luksus til ham og hende.
Specialpris 1.049,00 kr
Pris: 1.495,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Orange Big-Up er et fremragende eksempel på et moderne sort sportsur, som står godt sammen med de flotte orange og hvide detaljer på uret. Hugo Boss Orange Big-Up har en stål urkasse på 44mm med en ligeledes stål urkrans og urkrone. Uret har en sort siliconerem med HUGO ORANGE ingraveret på begge sidder af urkassen, samt HUGO BOSS indgraveret i lukkespændet, som er med til at fuldende det sportslige look. Den sorte urskive har hvide og sølvfarvede time og minut markeringer. Time-, og minutviser er sorte og hvide, og er selvlysende om natten. Sekundviseren har en orange detalje, som passer til urskivens orange tal, der viser minutter ved hvert femte minut.

Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeSiliconerem
RemfarveSort
Farve urkasseSølv
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
KOMONO Winston Subs Blue Cognac
KOMONO
Specialpris 749,00 kr
Pris: 899,00 kr
17%