HUGO BOSS

HUGO BOSS Nomad GMT Watch

Hugo Boss Nomad er URET. Dette GMT rejseur er det ultimative herreur til manden. En grafitgrå rkasse på 45 mm, tåler dykning til 20 meter, urkans kan drejes efter hvor i verden man er. Uret har en dark brown læderrem som giver det afslappede look.
Specialpris 3.495,00 kr
Pris: 4.810,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Nomad GMT er et super moderne sports herreur i frækt gråt og blåt design.

Hugo Boss Nomad GMT har en grafitgrå urkasse på 45 mm og urkrans og urkrone også i grafit grå. Urkassens tykkelse er 12 mm og giver et maskulint udseende herreur klar til kamp. Uret har en mørkebrun læderrem med hvide sting ved urkasse og med HUGO BOSS graveret på indersiden og på spændet. Ure med læderrem giver et lettere ur end ure med stållænke, og det bløde kalveskind er behageligt at gå med. Urskiven er matblå med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og gråfarvede, hvor minut og timeviser er synlige i mørke. Urskiven har 2  dual urskiver for chronograph-visning af af timer samt datovisning. Nomad GMT er et smukt og harmonisk ur, som signalere maskulinitet og personlighed, absolut et klassisk ur som kan holde i mange år.

Chronograph ure er en klassisk funktion for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBrun
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseGrå
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

23%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Shawn 1791614
Specialpris 1.149,00 kr
Pris: 1.495,00 kr