HUGO BOSS

HUGO BOSS Nomad GMT Watch HB1513773

Hugo Boss Nomad er URET. Dette GMT rejseur er det ultimative herreur til manden. En grafitgrå urkasse på 45mm, tåler dykning til 20 meter, urkans kan drejes efter hvor i verden man er.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 4.810,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Nomad GMT er et super moderne sports herreur i frækt gråt og blåt design. Hugo Boss Nomad GMT har en grafitgrå urkasse på 45mm og urkrans og urkrone også i grafit grå. Urkassens tykkelse er 12mm og giver et maskulint udseende herreur klar til kamp. Uret har en mørkebrun læderrem med hvide sting ved urkasse og med HUGO BOSS graveret på indersiden og på spændet. Ure med læderrem giver et lettere ur end ure med stållænke, og det bløde kalveskind er behageligt at gå med. Urskiven er matblå med hvide time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og gråfarvede, hvor minut og timeviser er synlige i mørke.

Urskiven har 2  dual urskiver for chronograph-visning af af timer samt datovisning. Nomad GMT er et smukt og harmonisk ur, som signalere maskulinitet og personlighed, absolut et klassisk ur som kan holde i mange år.Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBrun
RemtypeLæderrem
RemfarveBrun
Farve urkasseGrå
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+