HUGO BOSS

HUGO BOSS Navigator HB1513538

HUGO BOSS Navigator Blue HB1513538 er et smart designet herreur fra Hugo Boss. Meget dristigt i designet med den meget dybblå farve. Med dette ur er opmærksomhed uundgåeligt.
Specialpris 1.329,00 kr
Pris: 1.999,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Navigator Blue HB1513538 er en moderne fortolkning af mesharmbåndsuret med en spændende dybblå farve. Urets farvekombination får uret til at skille sig ud fra mængden - et designmæssigt mesterværk. Hugo Boss Navigator Blue har en poleret blåtonet urkasse på 44mm med en tynd blank blå krans. Urkrone og sekundære chronograph knapper er ligeledes i blåt som urkassen, Urremmen er yderst speciel med en flot dybblå meshrem som er meget behagelig at have på og let at regulere i længden, hvis behovet opstår. Uret har time- og minutviser i sort, og urskiven har 1-12 på den blå urskive. De 3 dual urskiver er på sorte skiver, og datovisningen også med sort baggrund. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeMesh rem
RemfarveBlå
Farve urkasseØvrige
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Gold Camel Mesh
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Evan 1710397
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.249,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
26%
Tilbud
presale
Emporio Armani Luigi AR1979
Emporio Armani
Specialpris 1.419,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
54%