HUGO BOSS

HUGO BOSS Jet Black Mesh HB1513769

HUGO BOSS Jet Black Mesh har et helt igennem sort ur med sort urskive, meshrem og urkasse og urkrone Hugo BOSS ur man lægger mærke til ved første øjekast
Specialpris 999,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Jet Black Mesh HB1513769 er et fantastisk moderne herreur holdt helt i sort. Uret har en sort meshrem , som er let at indstille i længden, så det sidder perfekt på armen. Lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret - selvfølgelig. Urskiven er helt sort med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er stålfarvede. Urkassen er i carbonfarvet sort og måler 41 mm i diamenter og 10mm i tykkelse. Så Uret er trods en kraftig 20mm meshrem ikke så tungt at have på armen. Urskiven har 2 sekundære dual urskiver og datovisning. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeMesh rem
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Emporio Armani Luigi AR1979
Emporio Armani
Specialpris 1.419,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
54%