HUGO BOSS

HUGO BOSS Champion Gold HB1513848

HUGO BOSS Champion Gold er det klassiske guldur til rigtige mænd fra Hugo BOSS. Dette ur er med en kraftig urlænke og den sorte urskive som fuldender designet, der gør dette mesterværk til både et flot dress ur og herresmykke.
Specialpris 1.649,00 kr
Pris: 3.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hugo Boss Champion Gold HB1513848 har en blankpoleret guldfarvet urkasse på 44mm, og urkrans og urkrone er ligeledes guldfarvet. Uret har den klassiske urlænke med HUGO BOSS logoet indgraveret i spændet. Urremmen er let at regulere ved at bruge et stykke værktøj til at "prikke" fjedrelåsene ud af lænken. Værktøjet kan tilkøbes under "accessories" og tilretningen tager typisk 5-10 min. Urværket er klassisk quartz batteridrevet i japansk topkvalitet  Urskiven er smuk sort med 3 dual urskiver ligeledes i sort. Urskiven har arabiske talmarkeringer for 1-12 visning, og time-, minut-, og sekundvisere er guldfarvet. Hugo Boss Champion Gold er et smukt designet herreur med klassiske dyder - lidt konservativt med kombinanationen af guld og sort, som giver det eksklusive og stilrene design. Trods en markant og kraftig urlænke, vejer uret kun 150 gram, og urskiven på 44mm giver samlet et elegant ur, som ikke virker stor og voldsom på armen.

Hugo Boss Champion Gold HB1513848 er et enkelt chronograph herreur, som er et klassisk urdesign for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronograph ure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Gold Mesh
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%
Tilbud
presale
LLARSEN HUGO Gold Blue Leather
LLARSEN
Specialpris 999,50 kr
Pris: 1.999,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Decker Rosegold TH1791474
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.149,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
28%