HUGO BOSS

HUGO BOSS Ikon Steel Black Watch HB1512965

HUGO BOSS Ikon Steel Black er et klassisk ur fra HUGO BOSS. Uret har en stållænke som tilpasser sig håndleddet, og med lukkespænde med HUGO BOSS indgraveret. Urskiven er sort med 3 dual urskiver.
Specialpris 1.449,00 kr
Pris: 3.695,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Ikon Steel Black HB1512965 er et klassisk herreur i stål med sort urskive. Uret har mange sølvdetaljer som fuldender uret, og gør uret stilfuldt og moderne. Hugo Boss Ikon Steel Black har en stål urkasse på 44mm, som er i den øvre ende af størrelsen på herreure. Urets urkans har tallene 60-400 ingraveret samt TACHYMETER, og urkansen er kraftigere end normalt. Urkrans og urkrone er ligeledes i blankpoleret stål. 

Urets stållænke er 3-leddet med de yderste led i børstet stål og midterste led blankpoleret. Lukkespænde har HUGO BOSS indgraveret, og er det klassiske butterfly system med fjederåbning af spænde. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj, som letter arbejdet med at tilrette urlænken, hvis længden skal reguleres. Det tager typisk 3-5 min. at fjerne det ønskede antal led.

Urskiven er matsort med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvet. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver for time, minut og sekundtæller.Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 10 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSølv
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY Classic BU10007
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr
61%
Tilbud
presale
Emporio Armani Renato Navy Blue AR2448
Emporio Armani
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 2.795,00 kr
57%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mario AR11306
Emporio Armani
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
48%