HUGO BOSS Ikon Rosegold Watch HB1513339

HUGO BOSS Ikon Rosegold er et lidt anderledes designet rosegold ur, og er et del af Hugo Boss IKON serien. Urskiven er matsort med rosegold time-markeringer for 1-12 visning.
Specialpris 999,00 kr
Pris: 3.695,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Ikon Rosegold HB1513339 er et moderne herreur i rosegold og med matsort urskive, hvilket giver uret det helt rigtige design udtryk. Hugo Boss Ikon rosegold har en stål urkasse på 44mm, samt kraftig rosegold urkrans og urkrone. Uret har stållænke med midterled i rosegold. Urlænken tilpasser sig håndleddet, og lukkespænde med HUGO BOSS indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj til at afkorte lænken, hvis der er behov for at tilpasse lænken.

Urskiven er matsort med rosegold farvet time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og rosegold farvet, og kan ses om natten med visernes luminum. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 10 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM6 ATM+

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%
Tilbud
presale
BURBERRY Classic BU10007
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr
61%