HUGO BOSS

HUGO BOSS Ikon Chronograph Gold Blue HB1513340

HUGO BOSS Ikon Chronograph Gold Blue er et dressur med mange detaljer fra HUGO BOSS. Urskiven er blå med guldfarvet time-markeringer for 1-12 visning.
Specialpris 1.219,00 kr
Pris: 3.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Ikon Chronograph Gold Blue HB1513340 er et klassisk guldfarvet herreur med blå urskive, hvilket giver uret det helt rigtige klassiske design. Hugo Boss Ikon Chronograph Gold Blue har en guldfarvet urkasse på 44mm, samt urkrans og urkrone ligeledes i guld. Uret har guldfarvet lænke som tilpasser sig håndleddet, og lukkespænde med HUGO BOSS indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj til at afkorte lænken, hvis der er behov for at tilpasse lænken.

Urskiven er dybblå med guldfarvet time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og guldfarvede, og kan ses om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.049,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
38%
Tilbud
presale
Reef Tiger Tank II RGA3069 - Metal Blue
Reef Tiger
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.429,00 kr
27%
loadByIncrementId($this->getOrderId()); $totall = $order->getGrandTotal(); ?>