HUGO BOSS

HUGO BOSS Ikon Black Watch HB1512961

HUGO BOSS Ikon Black er en nyklassisker med at bruge sort som gennemgående farve og et meget populært chronograph ur fra HUGO BOSS. Kun dual urskiverne og visere er i sølv og hvidt.
Specialpris 1.399,00 kr
Pris: 3.845,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Ikon Black HB1512961 er et nyklassisk herreur holdt helt i sort, hvilket giver uret kant og et moderne udtryk. Hugo Boss Ikon Black har en sort urkasse på 44mm i diameter og 13mm i tykkelse, urkrans og urkrone ligeledes i sort. Uret har blankpoleret sort lænke på 22mm, som tilpasser sig håndleddet, og lukkespænde med HUGO BOSS indgraveret. Under "Accessories" kan der tilkøbes værktøj til at afkorte lænken, hvis der er behov for at tilpasse lænken. 

Urskiven er sort med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og har luminum-effekt for visning af tiden om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver markeret med sølvringe. Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange år. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSort lakeret
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLænke
RemfarveSort
Farve urkasseSort
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
BURBERRY City Black Leather BU10010
Burberry
Specialpris 1.999,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
49%
Tilbud
presale
Emporio Armani Renato AR2505
Emporio Armani
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
42%
Tilbud
presale
Emporio Armani Black Rubber AR5889
Emporio Armani
Specialpris 1.499,00 kr
Pris: 3.095,00 kr
52%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Decker Black TH1791352
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.910,00 kr
32%