HUGO BOSS

HUGO BOSS "Ikon" Black HB1513178

HUGO BOSS "Ikon" Black er et klassisk og meget populært chronograph ur fra Hugo BOSS. Uret har en klassisk sort læderrem som let tilpasser sig håndleddet. Urskiven er sort med stål time-markeringer og 3 dual urskiver.
Specialpris 1.799,00 kr
Pris: 3.005,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS "Ikon" Black er et klassisk herreur med krafig urkasse og flot croco sort urrem. Hugo Boss "Ikon" serien har en stål urkasse på 44mm, samt urkrans og urkrone i blankpoleret stål. Urkransen har tal samt "Tachymeter" indgraveret, og uret har et meget maskulint udtryk. Urets læderrem er 20 mm bred og med fine syninger i samme farve som læderremmen i siderne. Spændet er blankpoleret stål med "HUGO BOSS" indgraveret. Urskiven er sort med stål time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut-, og sekundvisere er hvide og sølvfarvet. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning.

Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishRustfrit stål
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveSort
RemtypeLæderrem
RemfarveSort
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Tommy Hilfiger Trent Steel 1791053
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.049,00 kr
Pris: 1.695,00 kr
38%
Tilbud
presale
BURBERRY Classic BU10007
Burberry
Specialpris 1.599,00 kr
Pris: 4.049,00 kr
61%
Tilbud
presale
Reef Tiger Tank II RGA3069 - Metal Blue
Reef Tiger
Specialpris 2.499,00 kr
Pris: 3.429,00 kr
27%