HUGO BOSS

HUGO BOSS Horizon HB1513735

HUGO BOSS Horizon HB1513735 er det klassiske guldfarvede herreur fra Hugo BOSS. Dette ur er med en behagelig og let mesh urrem og sort urskive.
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 1.899,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

Hugo Boss Horizon HB1513735 har en guldfarvet urkasse på 40mm, og urkrans og urkrone er ligeledes i guldfarve. Uret har den klassiske meshrem, som har en skinnende guldfarvede overflade med HUGO BOSS logoet indgraveret i spændet. Urremmen er let at regulere ved at åbne og flytte spændet. Urværket er klassisk quartz batteridrevet i japansk topkvalitet  Urskiven er smuk sort og holdt i enkelt design. Urskiven har arabiske talmarkeringer for 1-12 visning, og time-, minut-, og sekundvisere er guldfarvet. Hugo Boss Horizon er et smukt designet herreur med klassiske dyder - lidt konservativt med kombinanationen af guld og sort, som giver det eksklusive og stilrene design. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronograph ure, dress ure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

 

 

Yderligere information

FinishGuld
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveSort
RemtypeMesh rem
RemfarveGuld
Farve urkasseGuld
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Gold Mesh
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%
Tilbud
presale
Tommy Hilfiger James TH1710355
Tommy Hilfiger
Specialpris 1.295,00 kr
Pris: 1.595,00 kr
19%
Tilbud
presale
Emporio Armani Luigi Silver AR1811
Emporio Armani
Specialpris 1.199,00 kr
Pris: 2.595,00 kr
54%