HUGO BOSS Horizon HB1513541

Hugo Boss Horizon HB1513541 er et stilrent klassisk herreur med sølv meshrem og passer til alle gentlemen. Uret er fra designervirksomheden Hugo Boss som står for tidløst design i super kvalitet.
Specialpris 999,00 kr
Pris: 1.999,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Horizon HB1513541 er et klassisk herreur med stål urkasse på 40mm og ultra tynd 7mm. Uret har en blank mesh stållænke med lukkespænde som gør det meget let at både tilpasse håndleddet og tag på. Meshremmens bredde er 20mm og giver uret et harmonisk design. Urskiven er meget enkel med timemarkeringer for 1-12 og en dybblå farve. Time- og minutviser er sølvfarvet. Urets design og materialevalg giver et utroligt let ur på kun 65 gram, hvilket er knap 50% af et normalt herreur, og gør uret meget behageligt at bruge i hverdagen.

Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 3 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

FinishSølv
KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter40-41 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeMesh rem
RemfarveStål
Farve urkasseStål
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM3 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
LLARSEN NIKOLAJ Steel Mesh Blue
LLARSEN
Specialpris 924,50 kr
Pris: 1.849,00 kr
50%
Tilbud
presale
KOMONO Winston Silver Blue
KOMONO
Specialpris 699,00 kr
Pris: 799,00 kr
13%
Tilbud
presale
Emporio Armani Mesh Silver AR11230
Emporio Armani
Specialpris 1.299,00 kr
Pris: 1.699,00 kr
24%