HUGO BOSS

HUGO BOSS Hero Sport Chrono Blue

Hugo Boss Hero Sport Chrono Blue HB1513755 er et klassisk Chronograph ur med sportsligt snit fra designervirksomheden Hugo Boss. Hero Sport uret er storsælgende på grund af designet, robustheden og god stil - alle parametre som ALDRIG går af mode.
Specialpris 2.495,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Ikke på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Hero Sport Chrono er et luksuriøst sports herreur i klassisk blåt stållook. Hugo Boss Hero Sport Chrono Blue har en stål urkasse på 45 mm, og urkrans ligeledes i stål. Urserien Hero Sport er lidt kraftigere end flere andre Hugo Boss ure med lidt større urskive, kraftigere urkasse, og samlet er Hero serien ure til rigtige mænd.

Uret har stållænke som tilpasser sig håndleddet og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er metallic dybblå med stålfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

Urkasse diameter44-45 mm
FinishRustfrit stål
Urskivens farveBlå

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
31%
Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Specialpris 2.699,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
24%
Tilbud
presale
TISSOT Chrono XL
Specialpris 1.929,00 kr
Pris: 2.550,00 kr