HUGO BOSS

HUGO BOSS Hero Sport Blue Metallic HB1513758

Hugo Boss Hero Sport Blue Metallic HB1513758 er et anderledes Chronograph ur med sportsligt snit fra designervirksomheden Hugo Boss. Hero Sport Metallic er med blå metallænke og dybblå urskive.
Specialpris 1.449,00 kr
Pris: 3.195,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS Hero Sport Metallic Blue er et luksuriøst sports herreur i nyklassisk blåt stållook. Hugo Boss Hero Sport Blue Metallic har en blå metallic urkasse på 45mm, og sort urkrans. Urserien Hero Sport er lidt kraftigere end flere andre Hugo Boss ure med lidt større urskive, kraftigere urkasse, og samlet er Hero serien ure til rigtige mænd.

Uret har en meget specielfarvet stållænke i metallic blå som tilpasser sig håndleddet og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Under "Accessories"  kan der tilkøbes værktøj til at justere urlænken, hvis der er behov for at forkorte urlænken ved at fjerne éet eller flere led. Det tager typisk 3-5 min. at fjerne led. Urskiven er metallic dybblå med stålfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. 

Urværket er quartz batteridrevet i japansk topkvalitet, som sikrer et pålideligt og sikkert urværk i mange ur. Uret tåler 5 ATM, hvilket svarer til almindeligt brug og vandstænk. 

Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldest til historien.

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS laver en lang række urdesigns til ham og hende, og der er et stort udvalg både indenfor klasisske herreure, chronographure, dressure og sportsure, så uanset om du er til business eller pleasure, så har Watchmen.dk det rigtige HUGO BOSS ur til både gave og til forkælelse. 

Ure fra Watchmen.dk leverer alle HUGO BOSS ure i originale urbokse - perfekt til gave og til opbevaring. Alle ure på Watchmen.dk har 2 års garanti på urværk og urdele med undtagelse af batteri, urrem og forkert brug af ure. Watchmen.dk har 99 dages returret med mulighed for både at få refunderet betaling for købte varer eller ombytning til andre varer på www.watchmen.dk. Husk at vi har meget mere end ure til glæde og gavn til ham og hende. Vi har et stort udvalg af bælter, slips og urremme til ethvert behov.

Yderligere information

KønHerre
GlasMineralglas
Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå
RemtypeLænke
RemfarveBlå
Farve urkasseØvrige
UrværkQuartz urværk
Vandtryk/ATM5 ATM

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
ELLIOT HAVOK
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
21%