HUGO BOSS

HUGO BOSS Hero Sport Blue Metallic

Hugo Boss Hero Sport Blue Metallic HB1513758 er et anderledes Chronograph ur med sportsligt snit fra designervirksomheden Hugo Boss. Hero Sport Metallic er med blå metallænke og dybblå urskive.
Specialpris 2.249,00 kr
Pris: 2.995,00 kr

Varen er på lager

  •   Bestil inden kl. 15 og orden sendes samme dag.
  •   99 dages returret
  •   Gratis fragt
view-trustpilot

Detaljer

HUGO BOSS er et verdenskendt brand indenfor modebranchen, og med et HUGO BOSS ur går man ALDRIG forkert med hverken design, kvalitet eller funktionalitet. HUGO BOSS Hero Sport Metallic Blue er et luksuriøst sports herreur i nyklassisk blåt stållook. Hugo Boss Hero Sport Blue Metallic har en blå metallic urkasse på 45 mm, og sort urkrans. Urserien Hero Sport er lidt kraftigere end flere andre Hugo Boss ure med lidt større urskive, kraftigere urkasse, og samlet er Hero serien ure til rigtige mænd.

Uret har en meget specielfarvet stållænke i metallic blå som tilpasser sig håndleddet og med lukkespænde med HUGO BOSS logo indgraveret. Urskiven er metallic dybblå med stålfarvede time-markeringer for 1-12 visning. Time-, minut og sekundvisere er hvide og sølvfarvede, og er selvlysende om natten. Urskiven har 3 sekundære dual urskiver og datovisning. Chronograph ure er en klassisk type for herreure. Førhen brugte man ure til tidtagning, og ligeledes meget anvendt hos piloter og soldater. I dag med smartphones er chronograph ure mere en designdetalje og en hyldelst til historien.

HUGO BOSS ure leveres i eksklusiv urboks - perfekt til gave og til opbevaring.

Yderligere information

Urkasse diameter44-45 mm
Urskivens farveBlå

Andre produkter du måske kunne være interesseret i:

21%
Tilbud
presale
Elliot Havok Racer Cronograf Blue
Specialpris 1.099,00 kr
Pris: 1.399,00 kr
31%
Tilbud
presale
BURBERRY "The city" Blue BU9363
Specialpris 2.699,00 kr
Pris: 3.899,00 kr
24%
Tilbud
presale
TISSOT Chrono XL
Specialpris 1.929,00 kr
Pris: 2.550,00 kr